ΑΘΗΝΑ

11-12-13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων

Διοργάνωση συνεδρίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΛΟΓΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ

11-12-13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων

Διοργάνωση συνεδρίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΛΟΓΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μήνυμα Προέδρου της Επιστημονικής Επιτροπής

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά την περσινή αναβολή του Συνεδρίου λόγω των περιοριστικών μέτρων που επέβαλε η πανδημία, είμαστε και πάλι χαρούμενοι να σας υποδεχτούμε στο 3ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας που διεξάγεται στο Κέντρο Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, στις 11-12 & 13 Νοεμβρίου 2022, στην Αθήνα, με υβριδική μορφή.

Μετά την επιτυχία των προηγούμενων συνεδρίων, αισθανόμαστε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να επανασυνδεθούμε και να φέρουμε κοντά επιστήμονες της Λογοθεραπείας και συναφών ειδικοτήτων τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, με κύριο στόχο την ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων για την επιστήμη της Λογοθεραπείας. Καλύπτοντας όλα τα επιστημονικά πεδία της Λογοθεραπείας, επιδιώκουμε το Συνέδριο να αναδείξει για ακόμη μια φορά τις δυνατότητες και τα επιτεύγματα που προκύπτουν από τη συνεργασία, με κοινό στόχο την πληρέστερη αντιμετώπιση των διαταραχών που σχετίζονται με το λόγο, την ομιλία, την φωνή, την επικοινωνία και την κατάποση.

Ως εκ τούτου ευελπιστούμε να σας προσφέρουμε μια σειρά από εκπαιδευτικές δραστηριότητες και να σας μεταφέρουμε όλες τις τελευταίες κλινικές και επιστημονικές εξελίξεις του κλάδου μας.

Προσδοκούμε και φέτος να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, με την πίστη ότι θα διευρύνουμε τις γνώσεις μας, θα αλληλεπιδράσουμε και θα περάσουμε ένα ευχάριστο τριήμερο στην πόλη των Αθηνών. Ευχόμαστε πως το σκηνικό της όμορφης και ιστορικής πρωτεύουσας θα λειτουργήσει επιπρόσθετα του συνεδρίου και θα προσφέρει όμορφες αναμνήσεις πέρα από την επιστήμη μας. Προσαρμοζόμαστε στα δεδομένα της εποχής και για πρώτη φορά η live διαδικτυακή μετάδοση του συνεδρίου θα προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους αδυνατούν να παρευρεθούν με φυσική παρουσία, να το παρακολουθήσουν διαδικτυακά.

Θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε ένα επιτυχημένο και εποικοδομητικό συνέδριο και να ευχαριστήσω, εκ των προτέρων, όλους τους συνάδελφους που με τον τρόπο τους βοηθούν και συμβάλλουν στη διοργάνωση του Συνεδρίου καθώς και την ακαδημαϊκή κοινότητα που και φέτος έχει ενεργή συμμετοχή.

Τα λέμε λοιπόν από κοντά στις 11, 12 & 13 Νοεμβρίου στην Αθήνα!

Με εκτίμηση
Χριστίνα Γκ. Πολίτη
Λογοθεραπεύτρια, MSc. Rehab. Sci.
Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής ΣΕΛΛΕ
Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής Συνεδρίου

Υπό την Αιγίδα

Ακολουθήστε μας στα social media
  

Προηγούμενα συνέδρια

1o Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας

2o Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας