Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Επιστημονικής Επιτροπής του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων-Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ), σας καλωσορίζω στο 4ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας, το οποίο διεξάγεται στις 1, 2 & 3 Νοεμβρίου  2024, στο Μέγαρο Χορού στην πόλη της Καλαμάτας.

Με γνώμονα τη διασύνδεση μεταξύ Έρευνας και Κλινικής Πράξης, πλήθος προσκεκλημένων ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με πλούσια ερευνητική και ακαδημαϊκή πορεία, τράπεζες και εργαστήρια για διαφορετικά επιστημονικά πεδία αλλά και παρουσίαση των νέων ερευνητικών δεδομένων, το 4ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας, με τη στήριξη των Πανεπιστημιακών Τμημάτων Λογοθεραπείας της χώρας,  επιδιώκει να καλύψει τις ανάγκες εκπαίδευσης και κατάρτισης των σύγχρονων Λογοθεραπευτών, έμπειρων και μη.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, να εκπαιδευτούμε όλοι μαζί και να αλληλεπιδράσουμε, στη φιλόξενη πόλη της Καλαμάτας στις 1-3 Νοεμβρίου 2024.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω αφενός τον ΣΕΛΛΕ που με εμπιστεύτηκε για αυτήν τη θέση, και αφετέρου όλα τα μέλη της Επιστημονικής & Οργανωτικής Επιτροπής, αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους που είναι αρωγοί στην επιτυχή διεξαγωγή του συνεδρίου.

Με θερμούς χαιρετισμούς,

Μαρούσα Φειδάντση
Λογοθεραπεύτρια MSc
Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής 4ου Συνεδρίου Λογοθεραπείας
Πρόεδρος Επιτροπής Δεοντολογίας ΣΕΛΛΕ