ΑΘΗΝΑ

11-12-13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων

Διοργάνωση συνεδρίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΛΟΓΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ

11-12-13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων

Διοργάνωση συνεδρίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΛΟΓΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μήνυμα Προέδρου του Συνεδρίου

Μετά από δύο πολύ επιτυχημένα Συνέδρια (2017, Ιωάννινα και 2019, Πάτρα) είναι μεγάλη μου τιμή να προεδρεύω το 3ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας στην Αθήνα. Είναι ακόμα μεγαλύτερη η χαρά μου, μετά από δύο χρόνια πανδημίας και περιορισμών να βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να προσκαλώ συναδέλφους, λογοθεραπευτές και συναφών ειδικοτήτων, για όχι μόνο μια διαδικτυακή, αλλά και δια ζώσης παρακολούθηση του συνεδρίου στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

Με συμμάχους τη τεχνολογία και την προσπάθεια των φορέων εκπαίδευσης, η ανταλλαγή και η μεταλαμπάδευση γνώσης δεν έλειψαν από αυτήν τη διετία και κατέστη δυνατό να πραγματοποιούνται διαδικτυακά εκπαιδευτικά σεμινάρια και συνέδρια. Ωστόσο, αυτό που έλειψε είναι η άμεση επαφή με τους συναδέλφους, η συνάντηση με παλιούς συμφοιτητές και συνεργάτες, η γένεση ιδεών μέσα από την ανταλλαγή εμπειριών, η σύναψη συνεργασιών: επαγγελματικών, ακαδημαϊκών και ερευνητικών. Με λίγα λόγια, όλα όσα καθιστούν ένα δια ζώσης συνέδριο τόσο διαφορετικό από τη διαδικτυακή εμπειρία.

Την ίδια στιγμή, η υβριδική φύση του 3ου Επιστημονικού Συνεδρίου Λογοθεραπείας δίνει τη δυνατότητα για συμμετοχή σε συναδέλφους από απομακρυσμένες περιοχές , αλλά και σε όλους όσους ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό. Μια εμπειρία με την οποία εξοικειωθήκαμε όλοι αναγκαστικά λόγω των περιορισμών που επέβαλε η πανδημία.

Το υψηλό επιστημονικό επίπεδο διαβεβαιώνουν τα προηγούμενα δυο συνέδρια, καθώς και η εμπειρία και η κατάρτιση της Επιστημονικής Επιτροπής του Συνεδρίου. Η ακούραστη Οργανωτική Επιτροπή μας και ο εντυπωσιακά σύγχρονος χώρος θα αποτελέσει τη βάση μιας φιλοξενίας με γνώμονα τη γνώση αλλά και την άνεση. Παράλληλα η διαδικτυακή εμπειρία θα αποτελέσει μια ανεμπόδιστη διαδικασία, όπως απέδειξαν οι πετυχημένες δράσεις της Επιστημονικής Επιτροπής του ΣΕΛΛΕ την τελευταία διετία.

Παρόλα αυτά επιτυχία ενός συνεδρίου δε νοείται χωρίς την ενεργή συμμετοχή των συνέδρων. Για αυτόν το λόγο σας προσκαλούμε όλους να παρευρεθείτε και ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε από κοντά στις 11 Νοεμβρίου στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων για τρεις ημέρες, όπου η επικοινωνία οφείλει να έχει την τιμητική της.

Νίκος Σπαντιδέας, MSc, PhD, MRCS(ENT)
Πρόεδρος 3ου Επιστημονικού Συνεδρίου Λογοθεραπείας

Υπό την Αιγίδα

Ακολουθήστε μας στα social media
  

Προηγούμενα συνέδρια

1o Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας

2o Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας