ΑΘΗΝΑ

11-12-13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων

Διοργάνωση συνεδρίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΛΟΓΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ

11-12-13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων

Διοργάνωση συνεδρίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΛΟΓΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ CLIP 3ΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

YouTube video

Ευχαριστίες και Σύντομος Απολογισμός του 3ου Επιστημονικού Συνεδρίου Λογοθεραπείας του ΣΕΛΛΕ

O Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ), η Επιστημονική και η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, ευχαριστούν θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχή διοργάνωσή του 3ου Επιστημονικού Συνεδρίου Λογοθεραπείας.

Για την παραχώρηση της αιγίδας και την ουσιαστική συμβολή τους στην πραγματοποίηση του Συνεδρίου, ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Υγείας, την Περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Αθηναίων, το Τμήμα Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών, το Τμήμα Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και το Τμήμα Νοσηλευτικής Σχολής Επιστημών Υγείας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ευχαριστούμε τους διακεκριμένους επιστήμονες – ομιλητές που μας έκαναν την τιμή να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα των ερευνητικών τους εργασιών, τους εισηγητές και τους συντονιστές των ομιλιών, των στρογγυλών τραπεζών, των προφορικών και ηλεκτρονικά αναρτημένων ανακοινώσεων και των εργαστηρίων, τους επισήμους, τους φορείς, τους τεχνικούς και όλους τους συνέδρους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους ακούραστους εθελοντές μας για την ανεκτίμητη προσφορά τους στην ομαλή και αποτελεσματική διεξαγωγή του συνεδρίου και τους πολύτιμους χορηγούς μας για την στήριξη και τη συνδρομή.

Ευχαριστούμε, ακόμα, ιδιαιτέρως τον Νίκο Σπαντιδέα για την τιμή που μας έκανε να προεδρεύσει των εργασιών του Συνεδρίου.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά το Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων για τη φιλοξενία.

Το συνέδριο διεξήχθη με εξαιρετική επιτυχία στην Αθήνα, από τις 11 έως τις 13 Νοεμβρίου 2022, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, με υβριδικό τρόπο, κάτι που γίνεται φανερό από τα ακόλουθα στοιχεία:

Το συνέδριο παρακολούθησαν 480 σύνεδροι (δια ζώσης ή διαδικτυακά). Από αυτούς, οι 230 ήταν φοιτητές, αριθμός που μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον του κλάδου μας. Πολλοί από τους φοιτητές, μάλιστα, συμμετείχαν ενεργά στο συνέδριο παρουσιάζοντας ελεύθερες και ηλεκτρονικά αναρτημένες ανακοινώσεις. Συνολικά, παρουσιάστηκαν 30 προφορικές ανακοινώσεις, 26 ηλεκτρονικά αναρτημένες ανακοινώσεις (e-poster) και πραγματοποιήθηκαν 10 διαδραστικά εργαστήρια υψηλού επιστημονικού επιπέδου, γεγονός που αντικατοπτρίζει την ποιότητα της ερευνητικής δραστηριότητας στον κλάδο της Λογοθεραπείας. Επιπλέον, 33 προσκεκλημένοι ομιλητές υψηλού κύρους, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό, παρουσίασαν ομιλίες, keynote speeches και εργαστήρια, ενώ συμμετείχαν και σε στρογγυλές τράπεζες ευρείας θεματολογίας.

Με βάση τα παραπάνω, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η επιτυχία του 3ου Συνεδρίου του ΣΕΛΛΕ ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Ευχόμαστε η διοργάνωση αυτή να γίνει θεσμός στον κλάδο της Λογοθεραπείας στην Ελλάδα και με χαρά και προσμονή αναμένουμε την ενεργό συμμετοχή και παρουσία σας και στο 4ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας που θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα το 2024!

Για την Οργανωτική Επιτροπή,
η πρόεδρος Βελιοπούλου X. Φανή

Για την Επιστημονική Επιτροπή,
η πρόεδρος Πολίτη Γκ. Χριστίνα

Ευχαριστήριο μήνυμα προς τους χορηγούς

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς που συμμετείχαν και βοήθησαν στην πραγματοποίηση του 3ου Επιστημονικού Συνεδρίου Λογοθεραπείας.

Η άμεση ανταπόκρισή τους, η στήριξη και η ευγενική τους χορηγία, συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία των εργασιών του συνεδρίου.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, Κ.Ε.ΣΠ., Εκδόσεις Ρόδων, Γενική Χημικών, Εκδόσεις Γλαύκη, Παιχνιδοπλασίες, Εκδόσεις Gotsis, ABC Toys, Λογόμετρο, Δ. Κλειδάς & ΣΙΑ, Be Functional, Pap Med, Medella, Υλικό Λογοθεραπείας Λογο-ποιώ, The Pandas, Εκδόσεις Βήτα, D-All, Speechless No More και τον Χορηγό Επικοινωνίας Nevronas.gr. Επίσης, ευχαριστούμε για την προσφορά και τις δωρεές του το Οινοποιείο Ζέρβας.

Τους ευχαριστούμε και πάλι θερμά και θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και στο μέλλον.


Σημαντικές διευκρινήσεις προς διευκόλυνση των συνέδρων

1. Παρακαλούνται όσοι φοιτητές/φοιτήτριες έχουν πραγματοποιήσει την εγγραφή τους για το 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας, να έχουν μαζί τους κατά την ημέρα των εγγραφών του συνεδρίου τις φοιτητικές τους ταυτότητες ή τη βεβαίωση σπουδών από το εκπαιδευτικό ίδρυμα που φοιτούν.

2. Σας υπενθυμίζουμε ότι για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας στο 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας είναι απαραίτητη η αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης του ποσού εγγραφής, με email στο info@synedrioselle.gr.

3. Όσοι έχουν καταθέσει το ποσό εγγραφής μέσω Winbank, δεν χρειάζεται να αποστείλουν το αποδεικτικό της συναλλαγής. Η εγγραφή τους ολοκληρώνεται αυτόματα μόλις πραγματοποιηθεί η συναλλαγή.

4. Όσοι έχουν καταθέσει το ποσό εγγραφής, αλλά δεν έχουν αναγράψει το ονοματεπώνυμό τους στην αιτιολογία της συναλλαγής, παρακαλούνται να έχουν μαζί τους την ημέρα του συνεδρίου το αποδεικτικό της κατάθεσης, προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση.

5. Δωρεάν Μετακίνηση Συνέδρων - Δείτε το πρόγραμμα των Λεωφορείων

Σας ευχαριστούμε.
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου

Καλωσορίσατε στο 3ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Αγαπητοί επιστήμονες συγγενών επιστημών,
Αγαπητοί φοιτητές,

Τα τελευταία χρόνια η πανδημία είναι πρωταγωνιστής τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής μας ζωής. Με φάρο την ελπίδα και την προσδοκία να πάνε όλα καλά, σας καλωσορίζω στο 3ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας.

Το συνέδριο διεξάγεται στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, στις 11-12 & 13 Νοεμβρίου 2022, στην Αθήνα, με υβριδικό τρόπο, ακολουθώντας το παρόν νομικό πλαίσιο σε ό,τι αφορά τη διεξαγωγή συνεδρίων. Ωστόσο, είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση για ενδεχόμενες αλλαγές των ισχυόντων μέτρων. Η οργάνωση παρουσίασε και παρουσιάζει αρκετές προκλήσεις και δυσκολίες, μιας και κινούμαστε σε πλαίσιο συνεχόμενων κανόνων και αλλαγών, που επί τω πλείστον γίνονται γνωστοί τελευταία στιγμή. Το όπλο της οργανωτικής επιτροπής είναι η αγάπη για την επιστήμη που υπηρετούμε.

Η επιτυχία των προηγούμενων συνεδρίων θέτει ψηλά τον πήχη. Συνεχίζοντας τον θεσμό, σκοπός μας είναι οι τρεις μέρες του Νοεμβρίου να αποτελέσουν τα βασικά «υλικά δόμησης» για την προαγωγή της διεπιστημονικότητας, με στόχο την αντιμετώπιση των διαταραχών που σχετίζονται με τον λόγο, την ομιλία, την φωνή, την επικοινωνία και την κατάποση. Υποδεχόμαστε επιστήμονες της Λογοθεραπείας και συναφών επιστημών, τόσο από Ελλάδα όσο και από εξωτερικό. Στόχος μας είναι η συλλογή εμπειριών, νέων γνώσεων, συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων. Ευελπιστούμε οι στρογγυλές τράπεζες, οι εισηγήσεις και οι παρουσιάσεις με πληθώρα θεματολογίας καθώς και οι εκπαιδευτικές και κλινικές δραστηριότητες να προάγουν την επιστήμη της Λογοθεραπείας.

Είμαστε σίγουροι πως η επιστημονικότητα σε συνδυασμό με την ομορφιά της πρωτεύουσας θα σηματοδοτήσουν ένα όμορφο τριήμερο! Αναμένουμε και προσδοκούμε, λοιπόν, να μας τιμήσετε με την παρουσία σας! Θα γιορτάσουμε μαζί τα 20 χρόνια του ΣΕΛΛΕ!

«Η γνώση είναι δύναμη» (Φ.Β.).

Με εκτίμηση,
Βελιοπούλου Χ. Φανή
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου
Πρόεδρος Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ)

 

YouTube video

Προσκεκλημένοι ομιλητές

Ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ), η Επιστημονική και η Οργανωτική Επιτροπή, με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουν τους ομιλητές στο 3ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 11-12-13 Νοεμβρίου 2022.

Εγγραφή

Οι εγγραφές έκλεισαν

Πρόγραμμα

11-12-13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Χώρος διεξαγωγής

Πώς να φτάσετε

Σημαντικές ημερομηνίες:

– 28 Αυγούστου 2022 Καταληκτική ημερομηνία υποβολής περιλήψεων Ανακοινώσεων και Διαδραστικών Εργαστηρίων.

– 21 Σεπτεμβρίου 2022 Λήγει η περίοδος ισχύος μειωμένων τιμών για την εγγραφή στο συνέδριο.

Το 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας έχει καταχωρηθεί στο mConferences App και στο mGuides App.

Κατεβάζοντας δωρεάν τις παραπάνω εφαρμογές στο κινητό σας σε Android και iOs, μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το Συνέδριο (πληροφορίες για τη διοργάνωση, την ημερομηνία και την τοποθεσία της εκδήλωσης), να δείτε και να κατεβάσετε το πρόγραμμα του Συνεδρίου σε PDF μορφή.

mConferences App

mGuides App

Ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων – Λογοθεραπευτών Ελλάδος (Σ.Ε.Λ.Λ.Ε.) ιδρύθηκε το 2002 από τους αποφοίτους των ανώτερων ελληνικών Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Πρόκειται για επιστημονικό – επαγγελματικό Σύλλογο που σκοπός του είναι η προώθηση της επιστήμης της Λογοθεραπείας. Σήμερα αριθμεί περισσότερα από 1100 μέλη, αποτελώντας τον πολυπληθέστερο και αντιπροσωπευτικό σύλλογο λογοθεραπευτών στην Ελλάδα. Ο Σ.Ε.Λ.Λ.Ε είναι νομίμως αναγνωρισμένο επαγγελματικό σωματείο (Αρ. Απόφασης Μονομελούς Πρωτοδικείου 1544/2002) και μέλος του International Association of Communication Sciences and Disorders (IALP).

Στόχοι του Συλλόγου σύμφωνα με το καταστατικό του είναι η με κάθε νόμιμο μέσο εξυπηρέτηση και προαγωγή των ηθικών, πνευματικών και γενικότερα επαγγελματικών και οικονομικών συμφερόντων των μελών του, καθώς επίσης και η ανάπτυξη στενών δεσμών αλληλεγγύης και συναδελφικότητας και η εξύψωση των μελών σε συνάρτηση προς τα εκπαιδευτικά και επιστημονικά συμφέροντα αυτών. Επιπλέον, η έρευνα και η μελέτη των προβλημάτων τα οποία απασχολούν την επιστήμη της λογοθεραπείας στην Ελλάδα και η προαγωγή, υποστήριξη και καθιέρωση αυτής της επιστήμης μέσα στα παγκόσμια πλαίσια. Τέλος, η ανάπτυξη του ομαδικού πνεύματος και της συνεργασίας των μελών του. Ο Σύλλογος επίσης έχει ομάδες ειδικού ενδιαφέροντος που θα τονίσουν τον ρόλο τους στο συνέδριο της Αθήνας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ
ΛΟΓΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ
ΕΛΛΑΔΟΣ

Κάνιγγος 10, Αθήνα
Τηλ.: 210 3848362
Email: info@selle.gr
Site: www.selle.gr

Αφίσα Συνεδρίου

κάντε κλικ στη εικόνα για μεγέθυνση ή εκτύπωση

ΧΟΡΗΓΟΙΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Υπό την Αιγίδα

Ακολουθήστε μας στα social media
  

Προηγούμενα συνέδρια

1o Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας

2o Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας