ΠΑΤΡΑ

8-9-10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών

Διοργάνωση συνεδρίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΛΟΓΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΑΤΡΑ

8-9-10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών

Διοργάνωση συνεδρίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΛΟΓΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ευχαριστίες και Σύντομος Απολογισμός του 2ου Επιστημονικού Συνεδρίου Λογοθεραπείας του ΣΕΛΛΕ

O Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ), η Επιστημονική και η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, ευχαριστούν θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχή διοργάνωση του 2ου Επιστημονικού Συνεδρίου Λογοθεραπείας.

Ευχαριστούμε τους διακεκριμένους επιστήμονες – ομιλητές που μας έκαναν την τιμή να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα των ερευνητικών τους εργασιών, τους εισηγητές και τους συντονιστές των ομιλιών, των στρογγυλών τραπεζών, των προφορικών και αναρτημένων ανακοινώσεων και των εργαστηρίων, τους επισήμους, τους φορείς, την ηθοποιό Παυλίνα Ζάχρα, τους μουσικούς Λίνα Γερονίκου, Δημήτρη Παπαδόπουλο και Κατερίνα Φιλιππάτου, τους ακούραστους εθελοντές μας για την ανεκτίμητη προσφορά τους στην ομαλή και αποτελεσματική διεξαγωγή του συνεδρίου, τους πολύτιμους χορηγούς μας για την στήριξη και τη συνδρομή και όλους τους συνέδρους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Για την παραχώρηση της αιγίδας και την ουσιαστική συμβολή τους στην πραγματοποίηση του Συνεδρίου, ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Υγείας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Τμήμα Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών και το Τμήμα Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Ευχαριστούμε, ακόμα, ιδιαιτέρως την καθηγήτρια Αρχόντω Τερζή για την τιμή που μας έκανε να προεδρεύσει των εργασιών του Συνεδρίου.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τεχνικό και λοιπό προσωπικό του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών που συντέλεσε καθοριστικά στην εύρυθμη διεξαγωγή του Συνεδρίου.

Το συνέδριο διεξήχθη με εξαιρετική επιτυχία στην Πάτρα, από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου 2019, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών, κάτι που γίνεται φανερό από τα ακόλουθα στοιχεία:

Το συνέδριο παρακολούθησαν 550 σύνεδροι. Από αυτούς, οι 260 ήταν φοιτητές, αριθμός που μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον του κλάδου μας. Πολλοί από τους φοιτητές, μάλιστα, συμμετείχαν ενεργά στο συνέδριο παρουσιάζοντας ελεύθερες και αναρτημένες ανακοινώσεις. Συνολικά, παρουσιάστηκαν 25 ελεύθερες ανακοινώσεις, 51 αναρτημένες ανακοινώσεις (poster) και πραγματοποιήθηκαν 10 διαδραστικά εργαστήρια υψηλού επιστημονικού επιπέδου, γεγονός που αντικατοπτρίζει την ποιότητα της ερευνητικής δραστηριότητας στον κλάδο της Λογοθεραπείας. Επιπλέον, 26 προσκεκλημένοι ομιλητές υψηλού κύρους, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό, παρουσίασαν ομιλίες, keynotespeeches και εργαστήρια, ενώ συμμετείχαν και σε στρογγυλές τράπεζες ευρείας θεματολογίας.

Με βάση τα παραπάνω, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η επιτυχία του 2ου Συνεδρίου του ΣΕΛΛΕ ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Ευχόμαστε η διοργάνωση αυτή να γίνει θεσμός στον κλάδο της Λογοθεραπείας στην Ελλάδα και με χαρά και προσμονή αναμένουμε την ενεργό συμμετοχή και παρουσία σας και στο 3ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας!

Για τον ΣΕΛΛΕ, η πρόεδρος του Δ.Σ. Βλάχου Τριανταφυλλιά

Για την Επιστημονική Επιτροπή, η πρόεδρος Μίχου Αιμιλία

Για την Οργανωτική Επιτροπή, η πρόεδρος Μπερετάνου Ελένη

Ευχαριστήριο μήνυμα προς την Επιστημονική και Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου

O Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ), ευχαριστεί θερμά την Επιστημονική Επιτροπή με πρόεδρο την κα Αιμιλία Μίχου, για τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές που κατάφερε να συγκεντρώσει από όλο τον κόσμο και για τη διαμόρφωση του υψηλού επιπέδου επιστημονικού προγράμματος του συνεδρίου με άκρως επιμορφωτικές ομιλίες και στρογγυλές τράπεζες, με ενδιαφέρουσες ελεύθερες και αναρτημένες ανακοινώσεις (poster) καθώς και με καινοτόμα διαδραστικά εργαστήρια.

Ακόμα, ευχαριστεί θερμά την Οργανωτική Επιτροπή με πρόεδρο την κα Ελένη Μπερετάνου για την εξαίρετη διοργάνωση, την εύρυθμη και ομαλή διεξαγωγή του συνεδρίου, την πληθώρα των περιπτέρων και τον πλούτο των προϊόντων που παρουσίασαν, καθώς και την πληρέστατη και αναλυτικότατη ενημέρωση των συνέδρων, τόσο για θέματα του συνεδρίου, όσο και της πόλης της Πάτρας.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του ΣΕΛΛΕ, η πρόεδρος Βλάχου Τριανταφυλλιά

Ευχαριστήριο μήνυμα προς τους χορηγούς

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς που συμμετείχαν και βοήθησαν στην πραγματοποίηση του 2ου Επιστημονικού Συνεδρίου Λογοθεραπείας.

Η άμεση ανταπόκρισή τους, η στήριξη και η ευγενική τους χορηγία, συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία των εργασιών του συνεδρίου.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, Κ.Ε.ΣΠ., Εκδόσεις Ρόδων, Εκδόσεις Γλαύκη, Εκδόσεις Γρηγόρη, Ιατρικές Εκδόσεις Κωνσταντάρας, SantePlus, Medella, Επιστήμη & Ζωή, Εκδόσεις Gotsis, Δ. Κλειδάς & ΣΙΑ, Camelino, Λογόμετρο, My-book.gr, Παιχνιδούπολη, ThePandasBooktique, Εκδόσεις Κίτρινο Πατίνι, ALPHA Πάτρας, ABCToys, DatAnalysis, Εκδόσεις Πεδίο.

Επίσης, ευχαριστούμε για την προσφορά και τις δωρεές τους: ΔΟΥΒΡΗΣ, Γλυκοαρτοποιήματα, OceanicSecurity, Λουκούμι Κούλου, Λόης Catering, Ποτοποιία Camari.

Τους ευχαριστούμε και πάλι θερμά και θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και στο μέλλον.


Σημαντικές διευκρινήσεις προς διευκόλυνση των συνέδρων

1. Παρακαλούνται όσοι φοιτητές/φοιτήτριες έχουν πραγματοποιήσει την εγγραφή τους για το 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας, να έχουν μαζί τους κατά την ημέρα των εγγραφών του συνεδρίου τις φοιτητικές τους ταυτότητες ή τη βεβαίωση σπουδών από το εκπαιδευτικό ίδρυμα που φοιτούν.

2. Σας υπενθυμίζουμε ότι για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας στο 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας είναι απαραίτητη η αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης του ποσού εγγραφής, με email στο info@synedrioselle.gr.

3. Όσοι έχουν καταθέσει το ποσό εγγραφής μέσω Winbank, δεν χρειάζεται να αποστείλουν το αποδεικτικό της συναλλαγής. Η εγγραφή τους ολοκληρώνεται αυτόματα μόλις πραγματοποιηθεί η συναλλαγή.

4. Όσοι έχουν καταθέσει το ποσό εγγραφής, αλλά δεν έχουν αναγράψει το ονοματεπώνυμό τους στην αιτιολογία της συναλλαγής, παρακαλούνται να έχουν μαζί τους την ημέρα του συνεδρίου το αποδεικτικό της κατάθεσης, προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση.

5. Δωρεάν Μετακίνηση Συνέδρων - Δείτε το πρόγραμμα των Λεωφορείων

Σας ευχαριστούμε.
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου

Καλωσορίσατε στο 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας

Χαιρετισμός Προέδρου Δ.Σ. ΣΕΛΛΕ

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος, σας καλωσορίζουμε στο 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας που διοργανώνεται στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στην Πάτρα, στις 8-9 -10 Νοεμβρίου 2019.

Η δυναμική συμμετοχή επιστημόνων προερχόμενων από ποικίλα γνωστικά πεδία του χώρου μας, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό προσδίδει κύρος στην πλέον σημαντική εκδήλωση της επιστήμης της Λογοθεραπείας στην Ελλάδα.

Καλύπτοντας όλα τα επιστημονικά πεδία της Λογοθεραπείας, επιδιώκουμε το Συνέδριο να αναδείξει τις δυνατότητες και τα επιτεύγματα που προκύπτουν από τη συνεργασία με κοινό στόχο την πληρέστερη αντιμετώπιση των διαταραχών που σχετίζονται με το λόγο, την ομιλία, την φωνή, την επικοινωνία και την κατάποση.

Η συνεχής επιμόρφωση πάνω στην Επιστήμη μας, η έρευνα και η εμπειρία αποτελούν τα δομικά στοιχεία που προωθούν την Λογοθεραπεία και της προσφέρουν  τη θέση που της αναλογεί ανάμεσα στις επιστήμες που υπηρετούν τον άνθρωπο.

Εκτός από την επιστημονική διάσταση, το συνέδριό μας, είναι μια ευκαιρία για να γνωριστούμε, να συνομιλήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και έτσι να αποτελέσει για όλους μια αξέχαστη εμπειρία γνώσεων και αλληλεπίδρασης.

Μετά τιμής,
Φιλιώ Βλάχου
Πρόεδρος Δ.Σ. ΣΕΛΛΕ

Προσκεκλημένοι
ομιλητές

Ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ), η Επιστημονική και η Οργανωτική Επιτροπή, με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουν τους ομιλητές στο 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας, που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα στις 8-10 Νοεμβρίου 2019

Εγγραφή

Οι εγγραφές έκλεισαν

Πρόγραμμα

8-9-10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Χώρος διεξαγωγής

Πώς να φτάσετε στην Πάτρα

Σημαντικές ημερομηνίες:

– 4 Αυγούστου 2019 Καταληκτική ημερομηνία υποβολής περιλήψεων Ανακοινώσεων και Διαδραστικών Εργαστηρίων.

– 22 Σεπτεμβρίου 2019 Λήγει η περίοδος ισχύος μειωμένων τιμών για την εγγραφή στο συνέδριο.

Το 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας έχει καταχωρηθεί στο mConferences App και στο mGuides App.

Κατεβάζοντας δωρεάν τις παραπάνω εφαρμογές στο κινητό σας σε Android και iOs, μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το Συνέδριο (πληροφορίες για τη διοργάνωση, την ημερομηνία και την τοποθεσία της εκδήλωσης), να δείτε και να κατεβάσετε το πρόγραμμα του Συνεδρίου σε PDF μορφή.

mConferences App

mGuides App

Ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων – Λογοθεραπευτών Ελλάδος (Σ.Ε.Λ.Λ.Ε.) ιδρύθηκε το 2002 από τους αποφοίτους των ανώτερων ελληνικών Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Πρόκειται για επιστημονικό – επαγγελματικό Σύλλογο που σκοπός του είναι η προώθηση της επιστήμης της Λογοθεραπείας. Σήμερα αριθμεί περισσότερα από 1100 μέλη, αποτελώντας τον πολυπληθέστερο και αντιπροσωπευτικό σύλλογο λογοθεραπευτών στην Ελλάδα. Ο Σ.Ε.Λ.Λ.Ε είναι νομίμως αναγνωρισμένο επαγγελματικό σωματείο (Αρ. Απόφασης Μονομελούς Πρωτοδικείου 1544/2002) και μέλος του International Association of Logopedics and Phoniatrics (IALP).

Στόχοι του Συλλόγου σύμφωνα με το καταστατικό του είναι η με κάθε νόμιμο μέσο εξυπηρέτηση και προαγωγή των ηθικών, πνευματικών και γενικότερα επαγγελματικών και οικονομικών συμφερόντων των μελών του, καθώς επίσης και η ανάπτυξη στενών δεσμών αλληλεγγύης και συναδελφικότητας και η εξύψωση των μελών σε συνάρτηση προς τα εκπαιδευτικά και επιστημονικά συμφέροντα αυτών. Επιπλέον, η έρευνα και η μελέτη των προβλημάτων τα οποία απασχολούν την επιστήμη της λογοθεραπείας στην Ελλάδα και η προαγωγή, υποστήριξη και καθιέρωση αυτής της επιστήμης μέσα στα παγκόσμια πλαίσια. Τέλος, η ανάπτυξη του ομαδικού πνεύματος και της συνεργασίας των μελών του. Ο Σύλλογος επίσης έχει ομάδες ειδικού ενδιαφέροντος που θα τονίσουν τον ρόλο τους στο συνέδριο της Πάτρας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ
ΛΟΓΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ
ΕΛΛΑΔΟΣ

Κάνιγγος 10, Αθήνα
Τηλ.: 210 3848362
Fax: 210 2519691
Email: info@selle.gr
Site: www.selle.gr

Αφίσα Συνεδρίου

κάντε κλικ στη εικόνα για μεγέθυνση ή εκτύπωση

ΧΟΡΗΓΟΙ


Υπό την αιγίδα

Του Υπουργείου Υγείας
Του Τμήματος Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
Του Τμήματος Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών
  

Δείτε πληροφορίες του πρώτου συνεδρίου

1o Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας

Δείτε πληροφορίες του τρίτου συνεδρίου

3o Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας