ΑΘΗΝΑ

11-12-13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων

Διοργάνωση συνεδρίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΛΟΓΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ

11-12-13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων

Διοργάνωση συνεδρίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΛΟΓΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μήνυμα Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Αγαπητοί επιστήμονες συγγενών επιστημών,
Αγαπητοί φοιτητές,

Τα τελευταία χρόνια η πανδημία είναι πρωταγωνιστής τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής μας ζωής. Με φάρο την ελπίδα και την προσδοκία να πάνε όλα καλά, σας καλωσορίζω στο 3ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας.

Το συνέδριο διεξάγεται στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, στις 11-12 & 13 Νοεμβρίου 2022, στην Αθήνα, με υβριδικό τρόπο, ακολουθώντας το παρόν νομικό πλαίσιο σε ό,τι αφορά τη διεξαγωγή συνεδρίων. Ωστόσο, είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση για ενδεχόμενες αλλαγές των ισχυόντων μέτρων. Η οργάνωση παρουσίασε και παρουσιάζει αρκετές προκλήσεις και δυσκολίες, μιας και κινούμαστε σε πλαίσιο συνεχόμενων κανόνων και αλλαγών, που επί τω πλείστον γίνονται γνωστοί τελευταία στιγμή. Το όπλο της οργανωτικής επιτροπής είναι η αγάπη για την επιστήμη που υπηρετούμε.

Η επιτυχία των προηγούμενων συνεδρίων θέτει ψηλά τον πήχη. Συνεχίζοντας τον θεσμό, σκοπός μας είναι οι τρεις μέρες του Νοεμβρίου να αποτελέσουν τα βασικά «υλικά δόμησης» για την προαγωγή της διεπιστημονικότητας, με στόχο την αντιμετώπιση των διαταραχών που σχετίζονται με τον λόγο, την ομιλία, την φωνή, την επικοινωνία και την κατάποση. Υποδεχόμαστε επιστήμονες της Λογοθεραπείας και συναφών επιστημών, τόσο από Ελλάδα όσο και από εξωτερικό. Στόχος μας είναι η συλλογή εμπειριών, νέων γνώσεων, συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων. Ευελπιστούμε οι στρογγυλές τράπεζες, οι εισηγήσεις και οι παρουσιάσεις με πληθώρα θεματολογίας καθώς και οι εκπαιδευτικές και κλινικές δραστηριότητες να προάγουν την επιστήμη της Λογοθεραπείας.

Είμαστε σίγουροι πως η επιστημονικότητα σε συνδυασμό με την ομορφιά της πρωτεύουσας θα σηματοδοτήσουν ένα όμορφο τριήμερο! Αναμένουμε και προσδοκούμε, λοιπόν, να μας τιμήσετε με την παρουσία σας! Θα γιορτάσουμε μαζί τα 20 χρόνια του ΣΕΛΛΕ!

«Η γνώση είναι δύναμη» (Φ.Β.).

Με εκτίμηση,
Βελιοπούλου Χ. Φανή
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου
Πρόεδρος Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ)

Υπό την Αιγίδα

Ακολουθήστε μας στα social media
  

Προηγούμενα συνέδρια

1o Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας

2o Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας