ΚΑΛΑΜΑΤΑ

1-2-3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2024

ΜΕΓΑΡΟ ΧΟΡΟΥ

Διοργάνωση συνεδρίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΛΟΓΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

1-2-3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2024

ΜΕΓΑΡΟ ΧΟΡΟΥ

Διοργάνωση συνεδρίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΛΟΓΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καραντανά Ελένη

Παιδίατρος – Αναπτυξιολόγος

Η κυρία Ελένη Καραντανά γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Αρσάκειο Ψυχικού. Είναι Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Iqnac Semmelweis της Βουδαπέστης. Εκπαιδεύτηκε στην Παιδιατρική Κλινική του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Ρόδου κι εν συνεχεία στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου «Άγιος Παντελεήμων – Νίκαιας». Εκπαιδεύτηκε στο «Ειδικό Γνωστικό Αντικείμενο της Αναπτυξιακής Παιδιατρικής» στην Γ΄ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική, του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Νοσοκομείο «Αττικόν.

Είναι μέλος του Ελληνικού δικτύου για την ΔΑΦ, μέλος της Ελληνικής εταιρίας μελέτης για την ΔΕΠΥ, μέλος της πενταμελούς εξεταστικής Επιτροπής για την εξειδίκευση  στην Αναπτυξιακή Παιδιατρική, ιδρυτικό μέλος της εταιρίας Ελλήνων Αναπτυξιακών Παιδιάτρων, υπεύθυνη επιστημονικών σπουδών της Πανελλήνιας Σχολής Συνοδών Παράλληλης Στήριξης και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Από τη 2007 ως τις 14 Μαΐου του 2020 άνηκε στο ιατρικό δυναμικό του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ “Π. και Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ”. Από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2019 ήταν επιστημονικά υπεύθυνη του αναπτυξιακού ιατρείου του τμήματος ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ και από το 2012 εκτελούσε και χρέη διευθυντού. Από τον Ιούνιο του 2019 ως τον Μάιο του 2020 αποτελούσε στέλεχος της Β’ Παιδιατρικής κλινικής του ΕΣΥ στο ίδιο νοσοκομείο από όπου και παραιτήθηκε ώστε να ιδιωτεύσει.

Είναι μητέρα δύο κοριτσιών.

Υπό την Αιγίδα

Ακολουθήστε μας στα social media
  

Προηγούμενα συνέδρια

1o Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας

2o Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας

3o Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας