ΠΑΤΡΑ

8-9-10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών

Διοργάνωση συνεδρίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΛΟΓΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΑΤΡΑ

8-9-10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών

Διοργάνωση συνεδρίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΛΟΓΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χώρος διεξαγωγής

Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών

Tο Πανεπιστήμιο Πατρών, το τρίτο Α.Ε.Ι. της χώρας σε αριθμό φοιτητών, ακαδημαϊκών Τμημάτων και προσωπικού, σχεδίασε και ανήγειρε στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης το Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο (ΣΠΚ), αποσκοπώντας να συμβάλει στην καλύτερη και αποτελεσματικότερη διεξαγωγή επιστημονικών και άλλων συνεδρίων και συναντήσεων, καθώς επίσης και την περαιτέρω πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης των Πατρών και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Ελλάδας. Φιλοδοξία του Πανεπιστημίου Πατρών είναι το Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο να αποτελέσει έναν τέτοιο πόλο έλξης και μοχλό ανάπτυξης της πολιτιστικής ζωής της περιοχής.

Το Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών έχει ανεγερθεί στην Πανεπιστημιούπολη της Πάτρας, σε έκταση 25 στρεμμάτων. Έχει αναπτυχθεί σε δύο επίπεδα συνολικής επιφάνειας 9.300 τ.μ. και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 2.000 συνέδρους ταυτόχρονα.

Είναι σχεδιασμένο με διεθνείς προδιαγραφές, εφοδιασμένο με τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, ενώ ταυτόχρονα παρέχει και τη δυνατότητα διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων (θέατρο, μουσική, χορό) και εκθέσεων υψηλών απαιτήσεων.

Στους ειδικότερους στόχους του ΣΠΚ του Πανεπιστημίου Πατρών είναι η φιλοξενία συνεδρίων, συμποσίων και σεμιναρίων, μουσικών, θεατρικών και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου. Οι χώροι διατίθενται, μετά από αίτηση, και σε άλλους φορείς για τη διοργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στον κανονισμό λειτουργίας του.

Πανεπιστημιούπολη T.K. 265 04
Ρίο Πατρών

Website: 
http://www.confer.upatras.gr/about.php

 

Πρόσβαση στο χώρο διεξαγωγής

Από την Αθήνα στο Πανεπιστήμιο

Ερχόμενοι από Αθήνα μέσω της εθνικής οδού Αθηνών – Πατρών, ακολουθήστε τη δεξιά παρακαμπτήριο αμέσως μετά τα διόδια. Μετά από 300 μ., στο σημείο όπου ο δρόμος χωρίζεται, ακολουθήστε την αριστερή οδό που περνάει κάτω από την γέφυρα και μετά από 500 μ. θα δείτε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Εκεί αρχίζει και ο χώρος του Πανεπιστημίου.

Υπάρχουν τρεις σταθμοί διοδίων:
στην Ελευσίνα και στις δύο κατευθύνσεις,
στον Ισθμό και στις δύο κατευθύνσεις,
στο Ζευγολατιό με κατεύθυνση προς Πάτρα και στο Ρίο με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Για τιμές διοδίων της διαδρομής Αθήνα – Πάτρα και περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Ολυμπίας Οδού.

Από την Πάτρα στο Πανεπιστήμιο

Με προαστιακό
O Προαστιακός Πάτρας εκτελεί δρομολόγια κάθε μία ώρα και συνδέει την Πάτρα με το Ρίο. Το εισιτήριο κοστίζει 1,40 ευρώ και 1 ευρώ για τους φοιτητές ανά διαδρομή. Στον Προαστιακό, δίνεται στον επιβάτη η δυνατότητα μεταφοράς και του ποδηλάτου του.

Τα δρομολόγια του Προαστιακού εκτελούνται ανά μία ώρα από τις 06:30 έως τις 22:30 για τη διαδρομή Άγιος Ανδρέας – Πάτρα – Άγιος Βασίλειος και ανά μία ώρα από τις 07:00 έως τις 23:00 για τη διαδρομή Άγιος Βασίλειος – Πάτρα – Άγιος Ανδρέας. Η διαδρομή Καστελόκαμπος – Πανεπιστήμιο -Νοσοκομείο και αντίστροφα καλύπτεται με λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Σημείωση: Λόγω έργων που εκτελούνται στις εγκαταστάσεις του προαστιακού, τα δρομολόγια ενδέχεται να έχουν αλλάξει. Παρακαλείσθε όπως ενημερωθείτε σχετικά από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Με αυτοκίνητο
Το Πανεπιστήμιο απέχει περίπου 10 χμ. από την πόλη της Πάτρας. Από το κέντρο της Πάτρας ακολουθήστε την οδό Κορίνθου μέχρι το τέρμα της, κατόπιν ακολουθήστε την οδό Πανεπιστημίου και λίγο μετά το κλειστό γυμναστήριο “Ολυμπιονίκης Δημ. Τόφαλος”, πριν περάσετε το ποτάμι (χείμαρρος Χάραδρος), στρίβετε δεξιά. Ο δρόμος αυτός οδηγεί στο Πανεπιστήμιο με σαφείς πινακίδες.

Με λεωφορείο

Τα αστικά λεωφορεία με τους αριθμούς 601, 602, 603, 604, που έχουν αφετηρία στην οδό Ερμού, εκτελούν δρομολόγια ανά 10-15 λεπτά καθ’ όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτoυς και ανά μία ώρα κατά τη θερινή περίoδo και στις γιορτές Χριστουγέννων και Πάσχα. Για τους φοιτητές ισχύει μειωμένο εισιτήριο κατά την διάρκεια του πανεπιστημιακού έτους.

Σημείωση: Κατά τις ημέρες του Συνεδρίου θα παρέχεται δωρεάν μετακίνηση για τους συνέδρους με μισθωμένα λεωφορεία, από την Πλ.Γεωργίου στο κέντρο της Πάτρας προς το Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών και το αντίστροφο.

Με ΤΑΞΙ
Υπάρχουν περίπου 1000 ταξί στην Πάτρα, τα οποία είναι διαθέσιμα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Ορισμένα τηλέφωνα κλήσης ραδιοταξί είναι τα νούμερα 18300, 2610 346700, 2610 450000. Πλησιέστερoς σταθμός στo Πανεπιστήμιo είναι στo Nοσοκομείο του Ρίoυ.

Σημείωση: Ο Μεταφορικός – Τουριστικός Συνεταιρισμός Ραδιοταξί Πάτρας 18300 παρέχει ένα ειδικά διαμορφωμένο όχημα για τις μετακινήσεις ΑμεΑ, το οποίο ανήκει στον Σύλλογο Αναπήρων νομού Αχαΐας. Οι μετακινήσεις των ΑμεΑ μπορούν να γίνονται μέσω ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το 18300 και το 2610205205.

 

Πηγή: http://www.confer.upatras.gr/

Υπό την αιγίδα

Του Υπουργείου Υγείας
Του Τμήματος Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
Του Τμήματος Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών
  

Δείτε πληροφορίες του πρώτου συνεδρίου

1o Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας

Δείτε πληροφορίες του τρίτου συνεδρίου

3o Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας