Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής έχουμε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας καλωσορίσουμε στο 1ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας, που θα πραγματοποιηθεί στις 10, 11, 12 Νοεμβρίου 2017 στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών < Β. Πυρσινέλλας>.

Η ραγδαία ανάπτυξη και διάδοση της ειδικότητάς μας, η διεπιστημονικότητα και η συμπόρευση με άλλες επιστημονικές ειδικότητες, μας δημιούργησαν την ανάγκη να δώσουμε το έναυσμα από την πόλη των Ιωαννίνων μιας νέας εποχής για την επιστήμη της Λογοθεραπείας, γεμάτη ευθύνη και νέα επιστημονικά δεδομένα.

Καθώς το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση στην ιστορία του συλλόγου μας, καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια να φέρουμε εις πέρας κάθε προσδοκία, είτε οργανωτικά, είτε επιστημονικά.

Αυτό φυσικά θα μας το εξασφαλίσει η διάθεση για συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, καθώς όπως γνωρίζετε γίνεται και υπό την αιγίδα των Τμημάτων Λογοθεραπείας του ΤΕΙ Ηπείρου (Ιωάννινα) και του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος (Πάτρα).

Προσδοκούμε λοιπόν στην ενεργή συμμετοχή σας στο Συνέδριο μας, με την πίστη ότι θα διευρύνουμε τις γνώσεις μας, θα αλληλεπιδράσουμε και θα περάσουμε ένα ευχάριστο τριήμερο στην πόλη των Ιωαννίνων.

Με εκτίμηση
Αναστάσιος Μώκας
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου