Ευχαριστίες και Σύντομος Απολογισμός του 2ου Επιστημονικού Συνεδρίου Λογοθεραπείας του ΣΕΛΛΕ

O Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ), η Επιστημονική και η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, ευχαριστούν θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχή διοργάνωσή του 2ου Επιστημονικού Συνεδρίου Λογοθεραπείας.

Ευχαριστούμε τους διακεκριμένους επιστήμονες – ομιλητές που μας έκαναν την τιμή να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα των ερευνητικών τους εργασιών, τους εισηγητές και τους συντονιστές των ομιλιών, των στρογγυλών τραπεζών, των προφορικών και αναρτημένων ανακοινώσεων και των εργαστηρίων, τους επισήμους, τους φορείς, την ηθοποιό Παυλίνα Ζάχρα και όλους τους συνέδρους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους ακούραστους εθελοντές μας για την ανεκτίμητη προσφορά τους στην ομαλή και αποτελεσματική διεξαγωγή του συνεδρίου και τους πολύτιμους χορηγούς μας για την στήριξη και τη συνδρομή.

Για την παραχώρηση της αιγίδας και την ουσιαστική συμβολή τους στην πραγματοποίηση του Συνεδρίου, ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Υγείας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Τμήμα Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών και το Τμήμα Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Ευχαριστούμε, ακόμα, ιδιαιτέρως την καθηγήτρια Αρχόντω Τερζή για την τιμή που μας έκανε να προεδρεύσει των εργασιών του Συνεδρίου.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τεχνικό και λοιπό προσωπικό του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών που συντέλεσε καθοριστικά στην εύρυθμη διεξαγωγή του Συνεδρίου.

Το συνέδριο διεξήχθη με εξαιρετική επιτυχία στην Πάτρα, από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου 2019, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών, κάτι που γίνεται φανερό από τα ακόλουθα στοιχεία:

Το συνέδριο παρακολούθησαν 550 σύνεδροι. Από αυτούς, οι 260 ήταν φοιτητές, αριθμός που μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον του κλάδου μας.Πολλοί από τους φοιτητές, μάλιστα, συμμετείχαν ενεργά στο συνέδριο παρουσιάζοντας ελεύθερες και αναρτημένες ανακοινώσεις.Συνολικά, παρουσιάστηκαν 25 ελεύθερες ανακοινώσεις, 51 αναρτημένες ανακοινώσεις (poster) και πραγματοποιήθηκαν 10 διαδραστικά εργαστήρια υψηλού επιστημονικού επιπέδου, γεγονός που αντικατοπτρίζει την ποιότητα της ερευνητικής δραστηριότητας στον κλάδο της Λογοθεραπείας. Επιπλέον, 26 προσκεκλημένοι ομιλητές υψηλού κύρους, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό, παρουσίασαν ομιλίες, keynotespeechesκαι εργαστήρια, ενώ συμμετείχαν και σε στρογγυλές τράπεζες ευρείας θεματολογίας.

Με βάση τα παραπάνω, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η επιτυχία του 2ου Συνεδρίου του ΣΕΛΛΕ ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Ευχόμαστε η διοργάνωση αυτή να γίνει θεσμός στον κλάδο της Λογοθεραπείας στην Ελλάδα και με χαρά και προσμονή αναμένουμε την ενεργό συμμετοχή και παρουσία σας και στο 3οΕπιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας!

Για τον ΣΕΛΛΕ,η πρόεδρος του Δ.Σ. Βλάχου Τριανταφυλλιά

Για την Επιστημονική Επιτροπή, η πρόεδρος ΜίχουΑιμιλία

Για την Οργανωτική Επιτροπή, η πρόεδρος Μπερετάνου Ελένη

 

Ευχαριστήριο μήνυμα προς την Επιστημονική και Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου

O Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ), ευχαριστεί θερμά την Επιστημονική Επιτροπή με πρόεδρο την κα Αιμιλία Μίχου, για τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές που κατάφερε να συγκεντρώσει από όλο τον κόσμο και για τη διαμόρφωση του υψηλού επιπέδου επιστημονικού προγράμματος του συνεδρίου με άκρως επιμορφωτικές ομιλίες και στρογγυλές τράπεζες, με ενδιαφέρουσες ελεύθερες και αναρτημένες ανακοινώσεις (poster) καθώς και με καινοτόμα διαδραστικά εργαστήρια.

Ακόμα, ευχαριστεί θερμά την Οργανωτική Επιτροπή με πρόεδρο την κα Ελένη Μπερετάνου για την εξαίρετη διοργάνωση, την εύρυθμη και ομαλή διεξαγωγή του συνεδρίου, την πληθώρα των περιπτέρων και τον πλούτο των προϊόντων που παρουσίασαν, καθώς και την πληρέστατη και αναλυτικότατη ενημέρωση των συνέδρων, τόσο για θέματα του συνεδρίου, όσο και της πόλης της Πάτρας.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του ΣΕΛΛΕ,
η πρόεδρος Βλάχου Τριανταφυλλιά

 

Ευχαριστήριο μήνυμα προς τους χορηγούς

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς που συμμετείχαν και βοήθησαν στην πραγματοποίηση του 2ου Επιστημονικού Συνεδρίου Λογοθεραπείας.

Η άμεση ανταπόκρισή τους, η στήριξη και η ευγενική τους χορηγία, συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία των εργασιών του συνεδρίου.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, Κ.Ε.ΣΠ., Εκδόσεις Ρόδων, Εκδόσεις Γλαύκη, Εκδόσεις Γρηγόρη, Ιατρικές Εκδόσεις Κωνσταντάρας, SantePlus, Medella, Επιστήμη & Ζωή, Εκδόσεις Gotsis, Δ. Κλειδάς & ΣΙΑ, Camelino, Λογόμετρο, My-book.gr, Παιχνιδούπολη, ThePandasBooktique, Εκδόσεις Κίτρινο Πατίνι, ALPHA Πάτρας, ABCToys, DatAnalysis, Εκδόσεις Πεδίο.

Επίσης, ευχαριστούμε για την προσφορά και τις δωρεές τους: ΔΟΥΒΡΗΣ, Γλυκοαρτοποιήματα, OceanicSecurity, Λουκούμι Κούλου, Λόης Catering, Ποτοποιία Camari.

Τους ευχαριστούμε και πάλι θερμά και θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και στο μέλλον.